Wij leveren keukens op maat

Keukens bouwen

Een keuken is één van de belangrijkste middelen in uw huis. Iedere dag wordt er gebruik gemaakt van de keuken en de aanwezige apparatuur. Het comfort van de keuken is bepalend voor uw woonplezier. Daarbij is een keuken de blikvanger van de keukenruimte. Zeker wanneer u een woonkeuken heeft, zodat u vanuit de leefruimte de keuken steeds in beeld hebt. Het design van de keuken moet daarom in uw huis passen, maar vooral ook passen bij uw smaak.

Daarom staan wij, van Bosch Interieurs, voor iedere klant klaar om een keuken op maat te maken. Wij maken daarbij gebruik van duurzame materialen die een lange levensduur garanderen.

Stappenplan van keuken op maat

  • Stap 1: Wij voorzien u van inspiratie

  • Stap 2: We bepalen samen het ontwerp

  • Stap 3: Materialen, kleuren en apparatuur worden vastgelegd

  • Stap 4: Wij bouwen uw keuken in onze werkplaats

  • Stap 5: Wij komen de keuken bij u monteren

  • Stap 6: Wij werken de keuken voor u af

Keuken op maat

Ieder mens is uniek en heeft daarom ook een andere smaak dan een ander. Voor ieder persoon is er daarom weer een ander design gewenst. Zeker als het gaat om interieur en bijbehorende keuken. Wanneer er een nieuwe keuken in een nieuw of bestaand huis wordt gemaakt, dan moet het design bij de rest van het interieur passen. Een keuken op maat laten maken zorgt er voor dat de nieuwe keuken volledig naar eigen wens wordt gemaakt.

Meer woonplezier met een keukendesign op maat!

Een keuken gaat in veel gevallen minimaal net zo lang mee, als dat u in uw huis woont. Dan is niet alleen het design van belang, maar ook de kwaliteit. Daarom gebruiken wij duurzame materialen en apparatuur.

Materialen en kleuren

Om een keuken volledig naar wens te maken is er een breed scala aan materialen en kleuren beschikbaar. Voorop staat dat al onze keukens worden vervaardigd uit duurzaam hout dat geschikt is voor alle omstandigheden die in een keuken voorkomen. Het materiaal komt in de meest uiteenlopende verschijningsvormen. Door gebruik te maken van vineer of een laminering zijn de materiaal en kleurkeuzes bijna onbeperkt.

Kwaliteitsmateriaal in vele vormen en kleuren!

Om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken kunt op deze website allerlei foto’s vinden. Maar wij beschikken ook over een showroom met een uitgebreid assortiment van stalen. Van zowel materialen, kleuren maar ook accessoires zoals handgrepen en hang- en sluitmateriaal.

Indeling en apparatuur

De indeling van een keuken draagt bij aan het praktische gebruik ervan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in het bepalen van de grootte van de kastruimte en de indeling van de schappen. Uit de praktijk hebben wij veel voorbeelden gezien zodat wij bijvoorbeeld ook aan de draairichting van deuren, positie van koelkast, enzovoorts, denken.

Logische indeling en kwalitatieve apparatuur!

Omdat een keuken jarenlang mee moet gaan, is de keukenapparatuur erg van belang. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteit apparatuur van verschillende A-merken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een impressie van door ons geleverde keukens

Meer weten over keukens?

Heeft u vragen of wilt u meer inspiratie over keukens? Neem dan contact met ons op voor meer ideeën of een vrijblijvende offerte. Of kijkt u bij onze interieurs en kasten voor meer voorbeelden. Daarnaast staan vindt u in ons portfolio foto’s van reeds geleverde projecten.

Zie actieknoppen.

Bosch Interieurs

Nederwoudseweg 48
6741 MB Lunteren

Tel: 06-199 289 84

E-mail: info@bosch-interieurs.nl

Interieurs
Kasten
Portfolio