Rust en ruimte met een kast op maat

Kasten op maat

Al meer dan 10 jaar bouwen wij kasten op maat in de meest uiteenlopende formaten, designs en kleuren. Alle kasten worden door ons uit duurzame materialen gebouwd. U kunt niet alleen de afmetingen en de indeling kiezen, maar ook uit vele materialen, texturen, kleuren, systemen, handgrepen enz.

Meer woonplezier met een inbouwkast op maat!

Door het ontwerp en de indeling af te stemmen op uw woonruimte, verhoogt u de levenskwaliteit in uw huis. Bovendien gebruiken wij alleen kwalitatieve materialen zodat een kast decennialang meegaat.

Inbouwkast in iedere hoek

Naast een gebruikelijke kast langs een rechte wand, zijn er vaak ook loze ruimten in een huis waar een kast kan worden geplaatst. Voor de meest afwijkende hoeken en ruimten kunnen wij een kast op maat maken. Wij kunnen u adviseren over een praktische invulling van de inbouwkast, door onze jarenlange ervaring in allerlei situaties.

Loze ruimten worden praktisch door kastruimte!

Een praktische kastruimte is afgestemd op het gebruik, de inhoud maar ook op de ruimte die beschikbaar is. Wij denken daarom mee over bijvoorbeeld de indeling en de draairichting van de deuren.

Accessoires

Een kast met een strak design, of juist een landelijke look, iedere kast vraagt om andere accessoires. Wij leveren daarom o.a. een grote selectie handgrepen, maar bijvoorbeeld ook LED verlichting zodat de kast ook in het donker praktisch in gebruik is. De juiste accessoires kunnen een kastenwand of interieur helemaal af maken.

De juiste accessoires maken een kast compleet!

Door de grote diversiteit van accessoires is het soms moeilijk om een keuze te maken. Kijk daarom eens verder op deze website voor inspiratie. Staat uw idee er niet tussen, neem dan contact met ons op voor advies op maat. Wij beschikken over vele samples en stalen zodat u kunt zien waar u uit kiest.

Voorbeelden van kasten, gebouwd door Bosch Interieurs

Meer weten over kasten?

Heeft u vragen of wilt u meer inspiratie over (inbouw)- kasten? Neem dan contact met ons op voor meer ideeën of een vrijblijvende offerte. Of kijkt u bij onze keukens en interieurs voor meer voorbeelden. Daarnaast staan vindt u in ons portfolio foto’s van reeds geleverde projecten.

Zie actieknoppen.

Bosch Interieurs

Nederwoudseweg 48
6741 MB Lunteren

Tel: 06-199 289 84

E-mail: info@bosch-interieurs.nl

Keukens
Interieurs
Portfolio