Een interieur zoals u wenst

Interieurs voor iedereen

Het interieur van een huis of bedrijfspand moet ten eerste bij de eigenaar passen. Maar daarnaast moet een interieur ook functioneel zijn. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het ontwerpen van een interieur wat bij uw smaak en stijl past, maar tegelijkertijd ook praktisch in gebruik is.

Als een ‘standaardkast’ niet bij uw smaak past!

Wilt u een strak interieur met een minimalistische uitstraling? Of juist een landelijke sfeer met veel details? Wij hebben met beide stijlen ervaring, maar ook alles wat er tussen zit. Op deze pagina en in ons portfolio, vindt u meer inspiratie. U kunt ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Modern interieur

Een huis wat veel rust en ruimte biedt is voor veel mensen een huis wat minimaal is aangekleed. Strakke lijnen met zo min mogelijk accessoires en details. Een combinatie met basic kleuren, zoals zwart en wit, maken een interieur erg modern. Een wit interieur met stijlvolle accessoires geven uw inrichting een rustige uitstraling, maar behoudt wel zijn karakter.

Zwart of wit, en alles daartussen!

Maar ook kleuren kunnen een huis modern maken, zonder het minimalistische karakter te verliezen. Juist de felle kleuren, in combinatie met bijvoorbeeld een witte basiskleur, zorgen voor een moderne stijl.

Warm en landelijk

Afhankelijk van de persoon of personen die er leeft/leven, is een keuze voor het interieur er één op basis van het gevoel. Een warme en landelijke stijl heeft veel natuurlijke materialen en rustieke details. Veel details van hout en steen maken een pand erg huiselijk. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook bedrijven kunnen hiermee de sfeer bepalen.

Natuurlijke materialen maken de sfeer!

Een landelijke stijl kan prima in combinatie met een meer industriële look. Door het gebruik van robuuste materialen en bijvoorbeeld baksteen patronen, maken een ruimte industrieel zonder zijn warmte te verliezen. Laat u inspireren door de voorbeelden op deze website of neem contact met ons op voor meer inspirerende voorbeelden.

Voorbeelden van interieurs, gebouwd door Van den Bosch Interieurs

Meer weten over interieurs?

Heeft u vragen of wilt u meer inspiratie over het interieur van uw woning of kantoor? Neem dan contact met ons op voor meer ideeën of een vrijblijvende offerte. Of kijkt u bij onze keukens en kasten voor meer voorbeelden. Daarnaast vindt u in ons portfolio foto’s van reeds geleverde projecten.

Zie actieknoppen.

Bosch Interieurs

Nederwoudseweg 48
6741 MB Lunteren

Tel: 06-199 289 84

E-mail: info@bosch-interieurs.nl

Keukens
Kasten
Portfolio